Pátek, 11 října, 2024
- Reklama -aktuálně
DomůZdravieMatrac pre plnohodnotný odpočinok

Matrac pre plnohodnotný odpočinok

Published on

Človek sa najkvalitnejšie a úplne zotavuje v spánku, preto je správne miesto na spanie jednou z hlavných podmienok zdravého spánku a zdravia. A práve kvalitný ortopedický matrac a pohodlná posteľ sú kľúčové položky, ktoré zabezpečia uvoľnenie unavených svalov a udržanie tela v prirodzenej polohe.

To je dôležité najmä pre deti v období aktívneho rastu kostry a formovania držania tela, ako aj pri problémoch s chrbticou.

Matrac novej generácie – Spimsi Fresh – pomôže predchádzať bolestiam hlavy, ranným bolestiam tela a zakriveniu chrbtice. Môžete si byť istí, že s ním bude oddych sýty a ráno osviežujúce! Profily umiestnené v 7 anatomických zónach a reliéfna plocha má masážny účinok a dopraje svalom odpočinok a zlepší krvný obeh.

Ďalšou výhodou matraca je moderná pena s antibakteriálnym účinkom a ventilačnými kanálikmi. To zabezpečuje izoláciu a zároveň dobrú cirkuláciu vzduchu, ktorá je dôležitá pri potení.

Charakteristika a zloženie matraca

Vrstva antibakteriálnej peny s úpravou Sanitized R. Ide o certifikovaný biocídny materiál, bezpečný pre bábätká do 3 rokov. Látka ničí roztoče, huby a baktérie, je odolná voči plesniam a iným nežiaducim mikroorganizmom. Takéto vlastnosti matraca zaisťujú čistotu a ideálne podmienky pre zdravý spánok.

Jadro modelu má otvory, ktoré regulujú tvrdosť produktu v oblasti bokov a ramien, poskytujú optimálnu ľahkosť a znižujú zaťaženie chrbtice.

PUR profil s hustotou 28 kg/m³ a vrstva HR materiálu s hustotou 35 kg/m³ so 7 zónami tuhosti zaisťujú elasticitu a ortopedický efekt, podporujúci chrbát v prirodzene správnej polohe.

Zakryte výťažkom z rias spirulina. Obsahuje minerály a vitamíny, ktoré sa uvoľňujú a priaznivo pôsobia na pokožku. A vďaka svojim antibakteriálnym a protiplesňovým vlastnostiam poťah zabraňuje vzniku plesní a zaručuje úplnú hygienu. Poťah sa dá ľahko sňať a prať vo vode do 60 stupňov.

70% polyester dodáva matracu pevnosť a schopnosť udržať tvar až 3 roky a viac, poskytuje dobrú tepelnú kapacitu a zároveň – ventiláciu. 30% viskózy v matraci dodáva jeho povrchu jemnosť: je príjemný na dotyk, priedušný a neelektrizuje. Viskóza je prírodný materiál z celulózy, preto poskytuje produktu dodatočnú hypoalergénnosť a šetrnosť k životnému prostrediu.

Postarajte sa o zdravie svojho tela a úplný odpočinok spolu s matracom Spimsi Fresh – a každý deň budete mať vynikajúcu pohodu, ľahkosť a vysokú účinnosť!

spot_img

Nejnovější příběhy

Bytové vône a osviežovače vzduchu: Ako si vybrať tú pravú atmosféru pre váš domov

Vôňa domova má obrovský vplyv na našu náladu a pohodlie. Správne zvolená bytová vôňa...

Vychytávky pre váš party stan: Ako posunúť večierok na novú úroveň

Svoj párty stan môžete tiež vylepšiť pomocou moderných technológií. Ktoré sú tie zásadné, ktorým...

Prečo je biolampa a ionizátor vzduchu ideálna kombinácia pre domáce liečenie?

Zdravie je pre nás tým najdôležitejším. Hľadáme spôsoby, ako sa postarať o svoje telo...

Najlepší očný krém proti vráskam – ktorý si vybrať?

Na našom trhu je množstvo pleťovej kozmetiky, vďaka čomu si môžeme vybrať tú pravú...

Další články autora

Ako používať opaľovací krém

V snahe ochrániť sa pred nebezpečným UV žiarením často siahneme po opaľovacích krémoch. Aj keď...

Starostlivosť o aknóznu pleť: Tipy a produkty

Akné je problém, ktorý trápi nielen tínedžerov, ale aj dospelých. Zápaly, čierne bodky a...

Letná dobrota: kuskus s pečenou zeleninou

Leto a teplé počasie si doslova žiadajú ľahké jedlo, ktoré môžete pripraviť raz dva,...